Thursday, May 6, 2010

BERTEMU KEMBALI.....


Salam....
Alahai lamanya saya tak balik ke rumah ini sampai sawangnya penuh atas bawah....
Dah ramai yang menyapa bertanya ke mana saya menghilang?
Sungguh saya masih di sini. Tidak kemana-mana pun!
Dua tiga kali juga saya kononnya hendak update N3 tapi tulisan saya asyik tersangkut apabila saya hilang idea untuk bercerita...Nak bercerita apa bila tak banyak cerita menarik untuk di kongsi bersama.....
Perjalanan hidup tiada yang berubah.. biasa seadanya. Anak-anak sibuk dengan pelajaran dan peperiksaan. Mr. hubby sibuk dengan tugas pejabat seperti selalu dan saya masih juga belum insaf asyik window shopping! hahahahha
Talian telefon rumah dan sambungan internet masih pending! Menyampah betul!!! Sudah hampir 6 bulan saya berpindah di kawasan perumahan ini keadaannya sama juga. Dah cemuih menunggu!!!!!!!!! Macamlah saya duduk tengah hulu banat mana! Alahai TELEKOM>>>>>>>>>>>
Kononnya plan nak rajinkan diri mengecat rumah ni tapi asyik tertangguh saja...
Tengoklah kalau rajin nanti saya fikir-fikirkan cadangan itu, mana tahu ada yang sudi membantu! heheheheheh
Till then.. Jaga diri semuanya. Sampai kita jumpa lagi... Bila tu? Biarlah masa yang menentukanya, insyaallah.

4 comments:

Marzalina said...

kak eka...amboi, lamanya menyepi ehhehehe...selamat kembali!!

Miss Diana said...

salam...slmt hari ibu buat umi... smg pnjg umur, murah rezeki dan bahagia sll umi....harap 1 day kita kn jmpa juga..salam

Eka Fahara said...

Mazlina,
Intan.... diam-diam makin berisi. Jangan makin bulat udahlah!


Miss Diana,
Salam sayang Dyna... Tq dear. Insyaallah one fine day kita akan berjumpa juga....take care

Eka Fahara said...
This comment has been removed by the author.

ALAF21

ALAF21