Wednesday, May 13, 2009

FANTASIA BULAN MADU.....AMY SEARCH

Dah berzaman lagu ni....TETAPI saya tetap suka!
Dan akan tetap suka FOREVER!!!!!!
Bukan ada sentimental value pun lagu ini pada saya tetapi lirik dan melodinya terasa dekat di jiwa...Kenapa?
JAWAPAN YANG PASTI HANYA ADA DI HATI!

Demi cintaku pada mu
Ke mana pun kau kan kubawa
Kehujung dunia
Kebintang kejora
Demi cintaku padamu
Kukorbankan jiwa dan raga
Biarpun harus kutelan
Lautan bara
Bulan madu di awanbiru
Tiada yang mengganggu
Bulan madu di atas pelangi
Hanya kita berdua
Mengecap nikmat Cinta
Yang putih tak terbanding
Sesuci embun pagi
Andai dipisah
Laut dan pantai
Musnahlah ilham
Hilang Pedoman
Andai dipisah
Cahaya dan bulan
Gelap gelita
Punah asmara

6 comments:

ZARA ALUWI said...

Begitu aysik momentum fantasia bulan madu apalagi deskripsi liriknya yang shahdu... really shahdu. Kalau boleh nak terbang ke angkasa.

Eka Fahara said...

Kak Zara,
Kalau kak Zara terbang ke angkasa..Eka nak ikut! Dan sure ramai geng penulis lain pun nak ikut gak! Sarnia...nak ikut tak? hehehehe

ZARA ALUWI said...

Takut nanti ada yang belebub jatuh ke bawah dek terlampu suka bertemu di angkasa ha3x

Lynn Dayana said...

Kak...sekarang musim...Tiada lagi yang kuharapkan...tiada lagi yang ku impikan....

Eka Fahara said...

Kak Zara,
Mana boleh belebub di angkasa....Kan kita tengah terawang-awang!hahhaha

Eka Fahara said...

Lynn,
Kau masih punya pilihan......
JAWAPAN HATI boleh saja berkisar pada JAWAPAN YANG PASTI!!!!

ALAF21

ALAF21