Thursday, May 28, 2009

SWING MOOD.....

Mood tengah Zero.....
Bila bad mood mulalah Stress!
Nak buat segala benda rasa Malas....ah!!!

Menaip satu pg pun tidak. Entah bila zamanlah nak mengedit! Dateline makin mendekat. Hasilnya masih pudar!Adoi...

Rasa nak bersantai saja....Relax.Tak kuasa nak memikir banyak. 'Baloq liat' ni makin menjadi-jadi. Pergi buat facial atau sauna best jugak kan?

School holidays just round the corner. Maybe I need a break.
Rasa macam nak balik kampung makan durian! Bagus juga kalau sempat singgah Gurney Drive dan Batu Feringgi!Rasa macam nak lepak tepi pantai Seagate depan Jusco tu. Just tengok Jambatan PP dan merasa angin laut. Ah! Heaven.
Good planning but this weekend saja free...the next 2nd w'end dah ada janjitemu yang tak boleh dibatalkan.
Ehemmmmm maybe balik PP is a perfect idea nak swing back my mood!!!!

2 comments:

Marzalina said...

Kak Eka..selamat balik Kg...have a nice holiday!

kalau kak eka pekena durian dan ns kandaq penang...gerenti mood akan ok balik..hehe

take care sis!

Nik Fauziah Nik Hussin said...

Baloq liat...heheh
adat lar kot sekali sekala. Tp mmg bila takdak mood ni, semua benda tak mau menjadi..Gud idea to take a break!

ALAF21

ALAF21