Thursday, October 23, 2008

HAPPY BIRTHDAY HAZIQ - 23-10-08


Hari ini harijadi anak bujang saya, Haziq.
Ah! cepat sungguh masa berlalu....hari ini usianya sudah pun 12 tahun.Dah boleh buat kad pengenalan!!!!
Sara dan Diyana kata next year Haziq dah boleh join the club.Saya tanya club apa?Teen club!jawab Haziq cepat. Wei!!! awak tu tetap baby mama walaupun dah tua bangka!Saya usik dia. Ok! tapi janganlah panggil baby depan orang, malulah Haziq!jawab Haziq sambil sengih-sengih.(disebabkan dia anak lelaki sorang dan agak manja, saya biasa memanggilnya baby masa dirumah.)
Tak macholah mama panggil baby, nanti awek lari! jawab Haziq tergelak-gelak. Saya menjeling tajam. Hubby separuh sengih. Sara dan Diyana dah mengekek ketawa.
Sejak Haziq jadi peminat setia Nabil raja lawak tu....dia dah pandai loyar buruk!

Untuk Haziq,
Happy Birthday....Happy birthday to you.
Bagi mama,babah, kakak Sara dan kakak Diyana....Haziq tetap baby kami sampai bila-bila!!!!!!!
Be a good boy.
We love you very much.....

6 comments:

Hezzy Azra... said...

Salam,
Happy Birthday to calon menantu! Dah 12 tahun Haziq... lagi 15 tahun boleh la hantar rombongan ye kak Eka! Hahahahaha

Eka Fahara said...

Salama Hezzy...15tahun lagi yer?Dah kena start kumpul duit hantaran nih....hehehheeh

Rose Harissa (NORA) said...

Salam...
waaa... hezzy dah cup Haziq ka?
kekeke
Happy Birthday to Haziq..
p/s: Kak eka... aku dah tergelak guling2...menjerit maki orang pun dha... :P

Eka Fahara said...

Rose,sabar!sabar! Tapikan...akak pun nak gelak guling2 jugak!!!(walaupun x tau apa punca) heheheheheeh.

Mersik said...

Happt Birthday utk Haziq.

Wahh Haziq dah besor ni, bley laa ajak ngeteh2.. hik hik

laila kamilia said...

kak eka.... anak bongsu saya pun dah pandai diminta panggil baby...
hehhee hai baby haziq...

ALAF21

ALAF21